Ons team

Maak kennis met Reboow, engineers in de maakindustrie

Wij zijn de beste in het optimaliseren van productieprocessen. Bij Reboow doen wij er alles aan om machines en processen beter te laten functioneren, zodat mens en machine effectiever kunnen samenwerken.

Neem contact met ons op

Mike de Bresser

Freek en ik hebben elkaar leren kennen in onze studietijd. Toevallig zaten wij in de zelfde projectgroep, waarna we contact hebben gehouden. Na onze studie zijn we beide onze eigen weg gegaan en hebben we beiden als freelancer in de industrie gewerkt. Toch hielden we contact met elkaar, zodat we regelmatig konden sparren over onze eigen bedrijven. Uiteindelijk besloten we om onze krachten te bundelen in één onderneming. Na een aantal investeringen kunnen we nu trots zeggen dat we eigenaar zijn van Reboow.

Ik vind het een uitdaging om bij productieprocessen de kleine problemen boven water te halen. Hoe komt het dat een productielijn slechts 80 procent van het gebudgetteerde totaal haalt? Het volledige proces vind ik erg interessant, waardoor ik snel de grote lijnen kan doorgronden. Ik bijt mij vast in een onderdeel van het productieproces en laat ik pas los wanneer dit optimaal verloopt.

Freek Broers

Al vanaf jongs af aan ben ik gefascineerd door techniek. Niks was voor mij veilig: ik schroefde al op jonge leeftijd van alles uit elkaar om de interne werking te ontdekken. De keuze om een technische opleiding te volgen was daarom een logische stap.

Inmiddels is deze fascinatie uitgegroeid tot het verbeteren van machines, bijvoorbeeld om ervoor zorgen dat deze minder slijtgevoelig zijn en het onderhoud ervan vereenvoudigen. Als je telkens hetzelfde onderdeel moet vervangen, dan is het verstandig om te kijken naar verbetering, zodat de oorzaak van het probleem wordt verholpen.

Reboow is voor mij de manier om de technieken van productiebedrijven en de problemen die zij ervaren, te onderzoeken. Elke dag leer ik iets nieuws en gebruik ik deze opgedane kennis om mijn expertise te vergroten.

 

Onze visie

Samen benutten wij de kansen van jouw machinepark

Wij zien dat de wereld om ons heen steeds verder automatiseert. Zo wordt eentonig werk meer en meer het domein van machines en van robots. Deze voeren repeterende handelingen uit, zijn zelflerend en bieden uitkomst in een tijd waarin de maakindustrie schreeuwt om technisch personeel. Het is aan de industrie om tijdig te anticiperen, out of the box te denken en vooral: kansen te benutten. Bij Reboow doen wij er alles aan om machines en processen beter te laten functioneren, zodat mens en machine effectiever kunnen samenwerken. Hierdoor ontstaat er bij onze klanten ruimte voor focus.

Dit alles doen wij door met onze klanten te praten en te luisteren naar de problemen die zij ondervinden. Vervolgens leveren we rapporten die gebruikt kunnen worden om de productieprocessen te verbeteren.  Wij zijn succesvol als deze verbeteringen daarna ook daadwerkelijk geborgd zijn en uitgevoerd gaan worden.

Onze missie

Wij zijn Reboow en het is onze missie om de maakindustrie in Nederland naar een hoger niveau te tillen, zodat zij de kansen van hun machinepark optimaal kunnen benutten. Hierdoor zorgen we dat Nederlandse bedrijven lokaal blijven produceren en niet naar lageloonlanden verhuizen. We verbeteren machines en productieprocessen voor de maakindustrie. Dit doen we vanuit de overtuiging dat productiemachines en processen vaak beter, slimmer en efficiënter ontworpen, ontwikkeld en ingericht kunnen worden.

Neem contact met ons op