Omdat het ook anders kan

Technologie verandert de maakindustrie met de dag. Slimme sensoren, robotica en data science: met zoveel ontwikkelingen blijft geen proces hetzelfde. Zo weet ook u. En dus vraagt u zich af hoe úw organisatie al die nieuwe kansen benut. Hoe uw machinepark ook in de toekomst optimaal aansluit bij de behoeften van uw klant.

 

Bel onsMail ons

Profiteer van de laatste techniek

Maak kennis met Reboow. We ontwerpen en ontwikkelen machines voor de maakindustrie. En doen dat vanuit de overtuiging dat het anders kan. Beter. Slimmer. Efficiënter. We zijn afgestudeerd als engineer mechatronica, hebben gewerkt als monteur in een maakbedrijf en zijn daardoor ervaren met de omgeving waarin u opereert. Bovendien – en misschien is dat nog wel het belangrijkst – hebben we een grenzeloze fascinatie voor de laatste techniek. Voor een optimale afstemming tussen machine en mens.

Benieuwd naar Reboow?


Reboow is uw specialist voor automatisering. Voor optimalisatie van proces en machine, voor de juiste kennisoverdracht naar uw medewerkers. Benieuwd naar onze waarde voor uw organisatie? Neem contact met ons op. We vertellen u graag meer.