Wij ontwerpen en ontwikkelen

Reboow ontwerpt en ontwikkelt machines voor de maakindustrie. Toegespitst op de toekomst, waarin uw machinepark een wezenlijke rol speelt. We zijn thuis in mechanica. Ervaren in elektrotechniek en vertrouwd met specifieke software. Dat alles maakt ons veelzijdig en geschikt als specialist voor optimalisatie van uw machines. We ontwikkelen ze volgens de machinerichtlijn, leveren ze op met CE-keurmerk en maken ze voor u bovenal op maat.

Bel onsMail ons

Onze kennis voor uw stap

Zoveel organisaties, zoveel behoeften. Dus hebben onze ontwerpen de meest uiteenlopende functies. Denk aan transport en bewerking van producten. Aan kwaliteitskeuring, buffering en sortering. Ook richten we ons heel nadrukkelijk op robotica en de kansen van automatisering. Vraag Reboow naar de mogelijkheden en vertrouw op ons wanneer het gaat om metaal, transport, elektronica en kunst.

Metaal

Metaalproducten vragen om een mechanisch ontwerp. Reboow kan dit afleveren, waarbij we ervoor zorgen dat het voldoet aan alle eisen. Bovendien hebben we naast mechanische knowhow volop kennis van andere aspecten rondom engineering. Met juist die brede basis werken we toe naar een slim ontwerp, dat zich makkelijk laat integreren en waarvan u al snel de vruchten plukt.

 

Transport

De waarde van uw organisatie zit ‘m in het product. Niet in het transport ervan. Reboow richt zich dan ook op processen die uw product eenvoudig, goedkoop en snel verplaatsen. In de meest ideale situatie gaat het om een opstelling met opeenvolgende productiestappen, zoals transportbanen. Is een omgeving hiervoor niet geschikt, dan biedt een autonoom opererend transportsysteem vaak een goed alternatief. Reboow gaat graag met u om tafel, analyseert de situatie en biedt u op basis van uw eisen en wensen een passende oplossing.

Bel onsMail ons

Elektronica

Industriële automatisering vraagt soms om compact gebouwde machines. Denk bijvoorbeeld aan de grijper van een robot, waarbij geen ruimte is voor standaard elektrotechnische componenten. Reboow werkt in zo’n geval samen met elektrospecialisten, waarbij we onze technische kennis combineren met een goed elektronica-ontwerp. Het beste van beide werelden dus – voor úw organisatie.

Kunst

Bij Reboow houden we van nieuwe ideeën. Dus zien we kunst graag als een ruim begrip, zoals ook onze kennis ver reikt. Heeft u een specifiek ontwerp in gedachten? En is het technisch uitdagend? We zijn razend benieuwd. En helpen u maar al te graag.