Wij onderzoeken en verbeteren

Reboow analyseert en optimaliseert machines voor de maakindustrie met een oog op de toekomst gericht. We zijn thuis in mechanica, ervaren in elektrotechniek en vertrouwd met specifieke software. Dit alles maakt ons veelzijdig en geschikt als specialist voor de optimalisatie van uw machines. We verbeteren de machines volgens de machinerichtlijn, leveren deze op met CE-keurmerk en maken ze voor u op maat. Dit alles doen we in de volgende fases:

  • QuickScan
  • Analyse
  • Verbetervoorstel
  • Uitvoering

QuickScan

De QuickScan is het moment waarop u kennismaakt met Reboow. We voeren een kennismakingsgesprek, zodat u ons leert kennen en ons in grote lijnen op hoogte kunt brengen van de problemen van uw machinepark. Dit kennismakingsgesprek zal bij u plaatsvinden en is geheel kostenloos. Hierdoor krijgen we de mogelijkheid om een beoordeling te maken van het huidige productieproces. Na deze QuickScan weten we precies wat voor u kunnen betekenen.

Neem contact met ons op

Analyse

De Analyse is een van de belangrijkste fases. Tijdens deze fase nemen we de tijd om uw bedrijf te leren kennen en gaan we op zoek naar de details in het productieproces. Hierbij worden niet alleen de machines onder de loep genomen, maar ook de bijbehorende productieprocessen. Tijdens de Analyse is er een deskundige aanwezig die de productie nauwlettend in het oog houdt. Om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van het machinepark, vragen we input van zowel het management, de operatoren en het technisch personeel. Na de Analyse stellen we een uitgebreid rapport op met daarin de gevonden knelpunten.

Verbetervoorstel

Op basis van de analyse wordt er een Verbetervoorstel opgesteld. Hierin staan de knelpunten beschreven, hoe deze aangepakt moeten worden en welke resultaten hiermee bereikt kunnen worden. Dit document wordt onafhankelijk opgesteld, zodat u de keuze heeft om de aanpassingen te laten uitvoeren door Reboow of door derden.

Uitvoering

Aan de hand van het Verbetervoorstel dienen de aanbevolen verbeteringen te worden uitgevoerd. Dit kan met uw eigen personeel, of met experts van buitenaf. Reboow neemt hierin een begeleidende rol op zich.