Inbedrijfstelling

Bij de aankoop van nieuwe machines of een hele nieuwe productielijn komt meer kijken dan op het eerste gezicht lijkt.

Voordat de machinebouwer de opdracht krijgt moet goed gekeken worden naar wat er echt nodig is voor de productie. Een goede lijst van eisen en wensen aan de installatie is een goed uitgangspunt om later de overname goed te laten verlopen. Met de lijst van eisen kan een factory acceptence test (FAT) protocol opgesteld worden. Dit helpt zowel de machinebouwer als de eindklant om het juiste resultaat te bereiken. Reboow helpt bij het opstellen van een factory acceptance test protocol en de uitvoering hiervan. Door onze onafhankelijke expertise kunnen we waardevolle feedback leveren voor het juiste eindresultaat.

Als de FAT goedgekeurd is moet het systeem op locatie worden geïnstalleerd. Na installatie volgt de testing & commisioning fase. We ondersteunen bij het opstellen van een site acceptance test (SAT) and commissioning protocol. Dit betekent dat we naast het testen en in bedrijfstellen ook nog een afname test doen.

Nadat alle testen positief zijn beoordeeld kan het systeem worden opgeleverd aan de eindgebruiker. We verzorgen de overnamedocumentatie en eventueel instructie aan (technisch) personeel.

Inbedrijfstellen is altijd maatwerk.

Bedrijven die voor Reboow gekozen hebben

Vanderlande

Vanderlande Industries GmbH

Vanderlande levert interne logistieke transportsystemen voor grote warehouses en luchthavens. We hebben een aantal internationale projecten begeleid, waaronder het plaatsen van sorteersystemen voor inkomende goederen. Voor deze klant hebben we onder andere:

dav

Altrex B.V.


Voor deze huishoudtrappen fabrikant hebben we de inbedrijfname van nieuwe machines uit handen genomen. De machineleverancier had nog niet alle zaken op orde bij de aflevering. Gedurende de eerste drie productiemaanden hebben we hebben de gebreken in kaart gebracht en terug gekoppeld aan de leverancier en de klant, inclusief verbetervoorstel. Voor deze klant hebben we onder andere:

2019-04-06 20.08.56

LION Protects B.V.

Naast het technische ontwerp van brandbestrijding oefencentrums , hebben we deze ook wereldwijd in bedrijf genomen. Hierbij verzorgden we de communicatie tussen klant en leverancier en zijn we ook op locatie actief geweest in het oplossen van storingen en het opleveren van de installaties.