Technisch projectmanagent

Bij Reboow staat technische kennis centraal als het gaat om projectmanagement.

Wij zijn gespecialiseerd in industriële projecten en zorgen voor goede communicatie en overzicht. Door heldere communicatie en stakeholdermanagement verlagen wij de projectrisico’s en zorgen voor we oplevering binnen budget én tijd!

Technisch projectmanagement gaat niet alleen over techniek. Het gaat hier ook over bedrijven, mensen en hun belangen. Wij zorgen ervoor dat tijdens industriële alle belangen behartigd worden. Technisch projectmanagent is maatwerk voor jouw organisatie. Wij kunnen jouw project begeleiden van risicoanalyse & ontwerpfase tot realisatie en oplevering.
Reboow | Onze kennis voor uw stap

Reboow projecten voor de industrie.

robot_blur

Trivium packaging B.V.

Voor deze klant in de verpakkingsindustrie hebben we een aantal projecten begeleid, waaronder het plaatsen van robots en het optimaliseren van producthandeling. Met behulp van de nieuwe robots, waardoor er een nieuw stapelpatroon is geïntroduceerd voor de aluminium bussen, is transport en opslag 30% efficiënter geworden. Door andere en simpele technieken toe te passen in de productielijn, hebben we complexe, storingsgevoelige constructies geëlimineerd en het productieproces gestabiliseerd. Voor deze klant hebben we onder andere:

“Reboow heeft voor ons een ombouw project begeleid waardoor we dezelfde productielijn nu voor meerdere producten kunnen inzetten met minimale ombouwtijd! Met heldere communicatie en technische input is Mike een prettige projectmanager om mee samen te werken.” Frank – Waalwijk.

Vanderlande

Vanderlande Industries GmbH

Vanderlande levert interne logistieke transportsystemen voor grote warehouses en luchthavens. We hebben een aantal internationale projecten begeleid, waaronder het plaatsen van sorteersystemen voor inkomende goederen. Hierdoor zijn inkomende goederen tot 20 procent sneller op de juiste plaats in het warehouse! Voor deze klant hebben we onder andere:

“Freek heeft project voor ons uit handen genomen bij een groot warenhuis. Zijn technische kennis en pragmatische aanpak heeft ervoor gezorgd dat de installatie volgens specificatie is opgeleverd. Door zijn risico-inventarisatie en het oog op veiligheid is alles zonder problemen verlopen.” Theo – Veghel.

Ondersteuning nodig bij jouw project?