Onze werkwijze

Wij luisteren, analyseren en adviseren

Reboow analyseert en optimaliseert machines voor de maakindustrie met een oog op de toekomt gericht. We zijn thuis in mechanica, ervaren in elektrotechniek en vertrouwd met software. Dit alles maakt ons veelzijdig en geschikt als specialist voor de optimalisatie van uw machines. We verbeteren de machines volgens de machinerichtlijnen, leveren deze op met CE-keurmerk en maken ze voor u op maat. Dit alles doen we in vier fases.

Reboow | Beeldmerk diap 200px
reboow-logo-KLEIN

Fase 1

Kennismaking

Wij komen bij u langs om het bedrijf te leren kennen. Tijdens dit gesprek delen wij de succesvolle projecten van Reboow en gaan we samen met u het productieproces doornemen van jullie producten. We krijgen een rondleiding in uw fabriek en sluiten het bezoek af met een een voorstel.

Fase 2

Analysefase

De analyse is de belangrijkste fase. Tijdens deze fase nemen we de tijd om uw bedrijf grondig te leren kennen en gaan we op zoek naar de details in het productieproces. Hierbij worden niet alleen de machines onder de loep genomen, maar ook de bijbehorende productieprocessen. Tijdens de analyse is er een deskundige aanwezig die de productie nauwlettend in het oog houdt. Om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van het machinepark, vragen we input van zowel het management, de operatoren en het technisch personeel. Na de analyse stellen we een uitgebreid rapport op met de daarin de gevonden knelpunten.

reboow-logo-KLEIN
reboow-logo-KLEIN

Fase 3

Verbetervoorstel

Op basis van de analyse wordt er een verbetervoorstel opgesteld. Hierin staan de knelpunten beschreven, hoe deze aangepakt moeten worden en welke resultaten hiermee behaald kunnen worden en welke risico’s er verbonden zijn aan de wijzigingen.

Dit rapport bestaat uit een uitgeschreven analyse en benoemd de actiepunten om tot het beoogde resultaat te komen.

Fase 4

Uitvoering

Aan de hand van het verbetervoorstel dienen de aanbevolen verbeteringen te worden uitgevoerd. Dit kan met uw eigen personeel, of met experts van buitenaf. Reboow neemt hierin een begeleidende rol op zich.

reboow-logo-KLEIN